Henrik: känns fantastiskt, är på bättre humör och trivs bättre med mig själv

Vad har du uppnått med programmet hittills? Hur känns det?

Jag har uppnått resultat på två månader som jag inte trodde var möjligt. Kroppsfett har försvunnit, linjer har kommit fram och jag har blivit betydligt starkare. Det känns fantastiskt, är på bättre humör och trivs bättre med mig själv.

Vad, om något, fick dig att överväga att inte testa onlinecoaching till en början?

Har faktiskt inte hittat någon innan som jag har fått förtroende för. Det är en investering till sig själv och då vill man att personen i fråga som man anlitar besitter kunskap och förtroende. Efter mycket sökande vad jag var ute efter så fann jag till slut en Coach som har detta jag letat efter.

Vad gillade du mest med programmet?

Jag tyckte variationen är riktigt bra. Nya övningar varje månad till stor del. Inför varje ny månad så fick jag frågan är där något du vill förändra inför nästa månad, något du vill lägga extra fokus på. Detta tyckte jag var riktigt bra. Med andra ord lyhördhet till att vilja få sin klient att gå framåt hela tiden.

Hur fungerar det här programmet jämfört med andra program som du har testat?

Detta program ger jag 5 av 5 stjärnor. Har inte något annan program att jämföra med.

Hur har dina resultat i träningen påverkat andra områden i livet?

Mina resultat har påverkat mig enormt. Jag är gladare och mer målinriktad till saker för jag har fått en helt annan energi i mitt liv. Med andra ord jag har fått mer fokus rent generellt till allt.

Så, hur motiverad är på en skala mellan 1 och 10 till din träning nu? Motivera gärna varför.

Motivationen är en klar 10.a. Om jag har uppnått detta på några månader vad har jag då uppnått om ett år. Viljan är där till 100% att hela tiden bli bättre och utvecklas framåt.

Vem skulle du rekommendera programmet? Varför/varför inte?

Detta programmet rekommenderar jag till alla som verkligen vill göra en förändring. Men det är tufft riktigt tufft men förändringen till det bättre är fantastisk i slutändan. Så är du beredd att ge allt tveka inte gör det, du kommer inte ångra dig.

Vill du veta hur Henrik fick sina resultat? Här programmet han följde och hur det kan hjälpa dig med.

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: