Respondeo #6: Magmuskeldelning och protein för effekt på vilodagar

Två bra frågor, men bara ett relevant svar, från veckans Respondeo. I det här avsnittet: vad du behöver göra efter magmuskeldelning efter tre barn, hur du inte tränar för att det ska gå tillbaka, och hur du kan äta proteinpulver för mest effekt – samt huruvida det är bra eller dåligt på vilodagar. Vill du få din fråga besvarad i nästa veckas avsnitt? Skriv ett mail på Facebook eller Instagram.

Lyssna på Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Respondeo_-_Avsnitt_6.mp3″ title=”Respondeo #6: Magmuskeldelning och protein för effekt på vilodagar” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få en lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade i Respondeo

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Eftersom att magmuskeldelning inte handlar om styrketräning vill du kanske berätta vad du tycker om veckans avsnitt? Det hade gett mig mer effekt av den här podcasten.

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: