Mega-måndag #1: hemligheten till framgång – oavsett vad du vill uppnå!

MEGA-måndag sätter tonen för resten av veckan, genom att ge dig den där extra elden i magen och sparken i baken, så att du inte bara kommer igång och börjar resan mot ditt mål – utan också upprätthåller den och fortsätter. En vecka till. I veckans avsnitt: 1 hemlighet till framgång, oavsett område, som är så löjligt enkel så att det knappt går att förstå. Implementerar du det här tänket, då finns inget som kan stå mellan dig och ditt mål; varesig det handlar om att skriva en bok, tala inför publik eller gå ner i vikt och bli sådär ruggigt deffad. Lyssna på avsnittet och berätta vad du tycker.

Lyssna på MEGA-MÅNDAG, en del av Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Megam_ndag_-_Avsnitt_1.1.mp3″ title=”Mega-måndag: 1 hemlighet till framgång – oavsett område” color=”047b97″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få en lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade i Respondeo

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Eftersom MEGA-MÅNDAG är ett nytt segment av Pump & Magnesium, som nu kommer ut tre gånger i veckan, vill du kanske lämna en recension och tipsa en kompis?

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: