Mobbning inom sport och idrott, Sheiko kontra Westside, och byxorna som sprack – med Stefan Waltersson

När Stefan Waltersson gästade Pump & Magnesium senast blev det poddens mest lyssnade hittills. Den här gången, när han återvänder, blir det högt och lågt om konflikter mellan idrottsförbund inom styrkelyft, obefogade hot om avstängningar av workshop-besökare – plus hur det kändes att knäböja framför den ryska professorn Boris Sheiko. Hör Stefan Waltersson förklara conjugate och skillnaden mellan Sheikos synsätt på styrketräning och westside-systemet. Dessutom – ett par lyssnarfrågor. Lyssna på avsnittet, glöm inte att ge oss ett betyg på Itunes, och dela den med dina vänner.

Lyssna på Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Pump_Magnesium_-_Stefan_Waltersson_-_Avsnitt_2.mp3″ title=”Mobbning inom sport och idrott, Sheiko kontra Westside, och byxorna som sprack – med Stefan Waltersson” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få en lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Relevanta länkar

Få dina frågor besvarade i Respondeo

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Eftersom Stefan Waltersson är en omtyckt gäst – av oss och lyssnarna – så vill du kanske berätta vad du tycker om veckans avsnitt? Det hade varit bra för tekniken.

Explains why to squat different and how to find your best squat position.

Ett inlägg delat av Stefan Waltersson (@seminoff)

Jumping lounges with weight west..

Ett inlägg delat av Stefan Waltersson (@seminoff)

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: