Publicerad i April-Numret av Norska Iron Man Magazine

mathias zachau publierad i norska iron man - nummer 4

Fjärde numret av norska Iron Man Magazine finns nu ute i butik. Några av mina artiklar är Brutal Ärlighet (om kritik och ryggdunkande inom fitnesstävlingar från coacher/team och vänner), 33 Snabba Tips Som Fixar X-Formen, 10 Myter Om Magrutor samt 12 Irriterande Skäl Varför Du Inte Lyckas Bränna Fett. Om du bor eller arbetar i Norge bör du plocka upp ett exemplar hos närmaste återförsäljare illa kvickt. Den norska Iron Man-redaktionen har på det hela taget gjort ett riktigt bra jobb. Det vältränade magasinet genomsyras av skarpa åsikter som formuleras av många tunga namn och doftar kvalité långa vägar. Rekommenderas!

Ta del av kunskap och forskning med nyhetsbrevet 

Varje vecka läser jag kilovis med forskning om träning, kost och hälsa. Det mest intressanta och användbara skriver jag om nyhetsbrevet. Att prenumera är gratis, så länge du vill.

  • Fyll i dina uppgifter
  • Checka mailen och bekräfta prenumerationen
  • Njut av nyhetsbrevet!

Liknande artiklar

Vem är Mathias Zachau?

Om författaren:

Jag är idrottsfysiolog (BSc Sport Science). Vidareutbildad inom klinisk anatomi, biomekanik och sjukdomslära. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för läsning om diverse.