Var bör personliga tränare starta karriären, online eller på gym? – P&M #35

Framtiden är nu. Personliga tränare behöver inte längre träffa klienter på gym för att coacha, motivera och undervisa. Allt går lika bra att göra online. I förra avsnittet pratade jag om hur en typisk dag för en personlig tränare online kan se ut. I veckans avsnitt fördjupar vi oss i en annan relevant fråga för personer som arbetar med träning, eller funderar på att börja göra det. Nämligen om man ska börja arbeta online eller på gym först. Jag berättar om min resa: från bodybuilding-gymmet i Göteborg där allt började, till frilansuppdrag för Iron Man och bloggen som förändrade allt.

Du kan ladda ner podcasten som MP3 genom att klicka på länken nedan.

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Pump_och_Magnesium_-_Avsnitt_35.mp3″ title=”Ska personliga tränare börja arbeta online eller på gym först? – P&M #35″ color=”047b97″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

Inte många dagar kvar i det här kontoret. Lite vemodigt, men mycket spännande. #mzfitnessconsulting

Ett foto publicerat av Mathias Zachau (@mathiaszachau)

Bed time stories #artofwar

Ett foto publicerat av Mathias Zachau (@mathiaszachau)

Få dina frågor besvarade i Pump & Magnesium

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Vill se hur onlinecoaching kan hjälpa dig på din resa?

Övrig information

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast
Prenumerera: https://itunes.apple.com/se/podcast/pump-magnesium/id1082205990?l=en

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: