Mega-måndag #7: Träna på dina svagheter, inte dina styrkor

Tillbaka efter ett smärre sommaruppehåll, för att doppa tårna i skärselden – som det kan kännas när det är måndag, med andra ord. I dagens avsnitt: ett snabbt mindset-set tips som hjälper dig att bli mentalt stark, så att du inte hoppar övningar som pull-ups och chins bara för att du känner att du inte kan göra det, därmed också kan boosta dina resultat lite extra. Denna vecka delar vi samma utmaning, så jag ser fram emot att höra hur det gick för dig nästa vecka. Berätta direkt på Youtube.

Lyssna på Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Pump_Magnesium-Megam_ndag_7.mp3″ title=”Mega-måndag #7: Träna på dina svagheter, inte dina styrkor” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få en lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade i Respondeo

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Det du tränar på specifikt är vad du blir bra på specifikt, på grund av specificitetsprincipen, därför vill du kanske berätta vad du tycker om den på Itunes? Det gör dig inte svag.

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: