Respondeo #9: Träning för att må bra psykiskt – kondition eller styrketräning?

I veckans Respondeo undrar en lyssnare kring träning efter depression – för att må bra. Hur ska man träna om målet inte är att bygga muskler eller deffa? Vad kan man göra med träningen för att få rätsida på välmåendet mentalt? Går det lika bra att träna hemma? Och vilken träningsform är bäst, om man bara vill må bra? En viktig fråga plus ett personligt svar – när depression möter träning. Gillar du veckans avsnitt? Tipsa gärna en kompis eller lämna ett betyg på Itunes. Tack för ditt stöd!

Lyssna på Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Pump_Magnesium_-_Respondeo_-_Avsnitt_9.mp3″ title=”Respondeo #9: Träning för att må bra psykiskt – kondition eller styrketräning?” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få en lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade i Respondeo

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Eftersom styrketräning antagligen inte är det bästa du kan göra för välmåendet psykiskt när du har varit deprimerad, så vill du kanske berätta vad du tycker om veckans avsnitt?

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: