Alexanders resultat: blivit piggare, fått bättre sömn och mer emotionellt stabil

Vad har du uppnått med programmet hittills? Hur känns det?

Stora förändringar i min fysik, har helt enkelt ett avsevärt mer muskulärt och definierat uttryck än tidigare. Har naturligtvis även fått in sundare kostvanor och ett annat tankesätt kring kost.

Vad, om något, fick dig att överväga att inte testa onlinecoaching till en början?

Har ej övervägt att inte testa, sökte hjälp och detta upplägg innehöll det jag letade efter.

Vad gillade du mest med programmet?

Att det var en helhetslösning med kost, träning och möjlighet att ställa frågor. Dvs att det de facto är en framkomlig väg att uppnå riktiga resultat i träningen. Har tränat en hel del tidigare men ej kommit ens i närheten av de resultat jag fått här.

Hur har dina resultat i träningen påverkat andra områden i livet?

Det känns ju alltid bättre att ha en bättre fysik naturligtvis. Ökat fokus på hälsa i hela min livsstil. Mer tid/energi till träning mindre till annat vilket är positivt.

Så, hur motiverad är på en skala mellan 1 och 10 till din träning nu?

Skulle vilja säga en 8, gillar verkligen träning och hälsa. Träningen är en helt essentiell del av mitt liv men jag bygger inte mitt liv kring träningen utan får den att passa in i mitt liv istället.

Vem skulle du rekommendera programmet? Varför/varför inte?

Egentligen alla som vill utvecklas och på allvar få resultat av träningen. Obs att det gäller att ha karaktär och förstå att det krävs arbete för att uppnå förändring. Man behöver som klient verkligen vara beredd att göra en ordentlig insats med träningen och att göra förändringar i framförallt kost. Man behöver vara förberedd på att strukturera upp livet så att träning kan klämmas in i schemat.

Vill du veta hur Alexander fick sina resultat? Här programmet han följde och hur det kan hjälpa dig med.

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: