Aptit i samband med viktförändringar – och hur du tar kål på cravings

ost och vid under deff

ost och vid under deff

Bli kvitt sötsuget och ducka cravings, när du går på diet, för att deffa dina muskler. Det är veckans tema. Jag gurglar vidare: om aptit, cravings och kontroll över växande hunger vid kalorirestriktion – så att vi tillsammans kan skapa någon form av viktkontroll. Oavsett vilket – om du vill öka muskelmassan, minska fettet eller slipa formen simultant – så är det tre frågor som besvaras i veckans avsnitt.

Lyssna på Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Pump_Magnesium-Aptit_och_hunger_p_diet.mp3″ title=”Aptit i samband med viktförändringar – och hur du tar kål på cravings” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få en lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade i Respondeo

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Eftersom den här podcasten behöver näring, precis som dina muskler, så vill du kanske berätta vad du tycker om den på Itunes? Det tar bara 5 sekunder.

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: