Bodybuilding Coach Online & Kraftsportkliniken i Göteborg – Priser

Mathias Zachau – känd från fitnesstidningarna Iron Man, Flexonline och Styrketräning.com plus många fler – finns tillgänglig för bodybuilding-coaching online och på Kraftsportkliniken i Göteborg. På grund av stor efterfråga tar jag bara emot ett begränsat antal klienter och arbetar bara med dig, man eller kvinna, som vet vad du vill och är beredd att göra vad som krävs för lyckas. Därför att du har bestämt dig – på riktigt.

Jag erbjuder följande alternativ:

Från 4 till 16 veckor: Individuellt pris

Detta är för dig som vill bli tränad av mig personligen i min PT-studio i centrala Göteborg. För dig som vill lära dig styrketräna från grunden, få din teknik korrigerad, hjälp med att gå ner i vikt (eller kanske till och med upp i vikt), eller bli bättre på en sport/idrott. Paketen inkluderar PT-pass på Kraftsportkliniken i Ortopedmedicinska Institutet i Göteborg, träningsprogram, kostprogram, rekommenderade kosttillskott och onlinecoachning mellan passen tillsammans. För exakta priser för PT-träning i Göteborg, följ den här länken.

Personlig Träning Online: Från 1700:-/månad

Personlig träning fungerar minst lika bra online som på gym. Med PT Online får du skräddarsydda program för att bygga muskler och/eller bränna fett med regelbundna uppföljningar i ett för dig speciellt framtaget onlinecoachingsystem. Här får du, förutom direkt tillgång till din personliga tränare online, detaljerade videoinstruktioner direkt i din mobiltelefon med en personlig träningsjournal. Och du frågar vad du vill när du vill.

Telefonkonsultation: 100% gratis

Vill du veta om och i sådan fall hur jag kan hjälpa dig att nå ditt mål? Under konsultationen får du berätta er om din situation, din bakgrund, tidigare erfarenheter, vilken mat du föredrar/är allergisk mot och om du har några skador eller sjukdomar som du upplever som ett hinder. Tillsammans kommer vi fram till om detta är rätt för dig. Konsultationen kostar ingenting.

Är du intresserad av att bli coachad av Mathias Zachau, du med? Kontakta support@mathiaszachau.com eller kontakta mig här så svarar jag så fort jag kan.

Mathias Zachau är journalist, personlig tränare och författare med över 20 års personlig erfarenhet av styrketräning. Han har coachat allt från tävlande i bikini fitness, men’s physique, bodybuilding och styrkelyft till motionärer – nybörjare och mer erfarna. Han har skrivit flera böcker om kost och träning och är programledare för podcasten Pump och Magnesium.

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: