Respondeo #5: Hur kan jag gå ner i vikt med promenader på 30 minuter?

Måste man styrketräna flera gånger i veckan för att gå ner i vikt? Räcker det med promenad på 30 minuter? Eller om inte fettförbrännande träning: funkar det med att ta kontroll över kosten? I det här avsnittet besvarar jag en lyssnares fråga kring en speciell livssituation som begränsar möjligheterna till regelbunden träning. Och berättar vad du kan göra istället för att gå ner i vikt, utan styrketräning.

Lyssna på Respondeo #5

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Respondeo_-_Avsnitt_5.mp3″ title=”Respondeo #5: Hur kan jag gå ner i vikt med promenader på 30 minuter?” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få en lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade i Respondeo

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Eftersom du inte måste träna flera dagar i veckan för att gå ner i vikt kanske du vill berätta vad du tycker om veckans Respondeo? Det är enkelt och tar bara 10-15 sekunder.

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: