Respondeo #10: Ingen träningsvärk i rumpan och ont i ryggen efter marklyft

En lyssnare mailade en fråga om att bygga rumpa, efter att ha lyssnat på förra avsnittet om hur du tränar rumpan på ett specifikt sätt – som en bodybuilder eller bikini fitness-atlet. I det här avsnittet: varför du inte alltid får träningsvärk i rumpan efter split-squat och sumoböj, vad du kan göra annorlunda för att slippa smärtan i ryggen efter marklyft – samt skälet till att bästa övningarna för en muskelgrupp inte alltid är rätt sak att fokusera på. Glöm inte att logga in på Itunes och lämna en recension, eftersom en recension hjälper den här podcasten att bli populär. Ju fler personer som får upp ögonen för den, genom att du ger oss ett betyg på Itunes, desto bättre kan jag hjälpa dig att öka dina träningsresultat.

Lyssna på Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Pump_och_Magnesium-Respondeo-Avsnitt_10_1.mp3″ title=”Respondeo #10: Ingen träningsvärk i rumpan och ont i ryggen efter marklyft” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få en lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade i Respondeo

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Eftersom marklyft antagligen är den bästa övningen någonsin, alla kategorier, så vill du kanske berätta vad du tycker om veckans avsnitt på Itunes? 

Ta del av kunskap och forskning med nyhetsbrevet 

Varje vecka läser jag kilovis med forskning om träning, kost och hälsa. Det mest intressanta och användbara skriver jag om nyhetsbrevet. Att prenumera är gratis, så länge du vill.

  • Fyll i dina uppgifter
  • Checka mailen och bekräfta prenumerationen
  • Njut av nyhetsbrevet!

Liknande artiklar

Vem är Mathias Zachau?

Om författaren:

Jag är idrottsfysiolog (BSc Sport Science). Vidareutbildad inom klinisk anatomi, biomekanik och sjukdomslära. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för läsning om diverse.