#22: Smal och vill bli vältränad – kosttips för en hard gainer

kosttips-till-en-hard-gainerJag är smal och vill bli vältränad – det tänkte jag när jag började min träningskarriär. Förvirringen var stor och frustrationen växte i takt med de första stapplande stegen i den nya värld som var gymmet. Veckans avsnitt handlar om inte bara träning, utan kost för en hard gainer – för dig som har svårt för att gå upp i vikt, som kämpar med att lägga på dig muskelmassa. Personliga erfarenheter varvas med praktiska tips, så du får lära dig exakt hur du ska äta och varför, för att öka kroppsvikten och muskeltillväxten. Har du lust att göra mig en tjänst. Vill du berätta vad du tycker om podcasten på Itunes?

[smart_track_player url=”http://content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Pump_Magnesium_-_22_-_Master_1.mp3″ title=”#22: Jag Är Smal och Vill Bli Vältränad! Kosttips För En Hard Gainer” color=”047b97″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

Klicka här för att ladda ner avsnittet som MP3

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast
Prenumerera: https://itunes.apple.com/se/podcast/pump-magnesium/id1082205990?l=en

 

Vad tycker du om veckans avsnitt? Har du någon fråga eller några synpunkter till nästa avsnitt? Skriv en kommentar.

Du har väl inte missat hard gainer-guiden till effektiv viktuppgång? E-boken innehåller program och metoder för hur du går upp i vikt, ökar muskelmassan och undviker vanliga misstag. Den är baserad på mina erfarenheter, som liten och klen hard gainer med svårigheter att gå upp i vikt, efter snart 20 år på gymmet – både som coach och tränande – och vetenskaplig forskning.

Klicka på bilden för att läsa mer om e-boken!

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: