Mass Gain Challenge 2.0: Andra Omgången Börjar Snart!

mass gain challenge 2

Flera av er har hört av sig med förfrågningar om nya utmaningar i gruppform. Ett genomgående tema för responsen är att både Mass Gain Challenge och Fat Loss Challenge varit väldigt uppskattade. Jag är därför stolt att kunna presentera en favorit i repris med extra finess – Mass Gain Challenge 2.0!

Dina mål – vår filosofi

Jag har tidigare beskrivit Mass Gain Challenge som det ultimata coachingprogrammet för dig som vill bli stark, bygga muskler och deffa kroppen.

Ingenting av detta har ändrats i uppföljaren.

Mass Gain Challenge 2.0 innebär precis som dess föregångare att du, med mitt stöd i ryggen, fokuserar på dina mål och bästa möjliga resultat under 5 månader.

Programmet präglas av min traditionella träningsfilosofi som innebär att träning skall vara enkel, berikande och effektiv. Du får alla verktyg som behövs för att bli mer motiverad och handlingskraftig i jakten på dina mål även utanför gymmet. Oavsett vad just dina utmaningar ligger är det alltid lättare att lyckas med när du inte är ensam på resan.

I ”tre snabba” kan man därför säga att Mass Gain Challenge 2.0 är…

• Ett verktyg för snabba och effektiva resultat.
Med onlinecoaching i gruppformat förblir du motiverad och kommer att se kontinuerliga resultat. Nya upplägg designas av en expert och skickas ut varje månad. Du får dessutom alla dina frågor besvarade på daglig basis.

• Enkelt att använda och lätt att förstå.
Du hittar allt – både kost och träning – på samma ställe. Ladda ner appen eller skriv ut dina upplägg på papper och ta med till gymmet. Du kommer alltid ha stenkoll på hur du ska träna eller hur en viss övning skall utföras.

• Skapat för personer som vill se bra ut och samtidigt njuta av livet.
Fokusera på mat du gillar, träning som är rolig och kom i form lättare genom att följa ett program som garanterat ger resultat. Du behöver inte kompromissa din livskvalitet genom att äta tonfisk rätt ur burken.

Programmets innehåll

När du anmäler dig till Mass Gain Challenge 2.0 blir du inbjuden till en privat grupp online. Här får du tillgång till nya program varje månad, kostrådgivning, en app till mobilen där du loggar dina pass, en digital träningsdagbok, ett privat forum och möjlighet att chatta med mig och andra deltagare i programmet.

En godkänd ansökan till Mass Gain Challenge 2.0 innebär således att…

• Du blir coachad i grupp.
Denna exklusiva grupp är bara tillgänglig för programmets deltagare och ger dig all information du behöver för att lyckas med dina mål. När motivationen tryter kan du enkelt logga in och hämta energi tillsammans med dina nyvunna träningskamrater.

• Du får nya träningsprogram varje månad.
Jag och mitt team sköter all planering åt dig. Du får reps, set, vila, periodisering, intensitetstekniker och allt annat som är viktigt i träningsväg förklarat för dig. Varje månad får du ett komplett träningsprogram med videoinstruktioner samt feedback och justeringar av teknik.

• Du får ett personligt kostschema.
Du får förslag på måltider, samtidigt som du lär dig skapa ditt egna kostschema, anpassat efter dina behov och målsättning. Vi går igenom allt i din diet: BMR (basal metabolism), kalorier och näringsämnen. Eftersom min filosofi är att det är fullt möjligt att bygga muskler och ändå äta mat som man kan njuta av behöver du inte oroa dig för att behöva äta ris och kyckling varje dag.

• Du får en individuell plan för kosttillskott.
Du får reda på vilka kosttillskott som funkar och vilka du kan strunta i. Därför kan du istället fokusera på det som verkligen är viktigt. Planen anpassas efter din budget och personliga målsättning. Jag visar inte bara vad du ska använda utan förklarar också vilken funktion kosttillskotten fyller – allt från vitaminer och mineraler till protein och PWO.

Nyheter i Mass Gain Challenge 2.0

Utöver vad som redan nämnts innefattar Mass Gain Challenge 2.0 följande nyheter…

• Fysiska träffar.
Vid intresse sammanstrålar deltagarna för ett gemensamt besök på MZ Fitness Consultings kontor i Göteborg. Efter besöket tränar vi förslagsvis ett gemensamt pass eller äter en middag tillsammans i goda vänners lag. Detta bekostas dock av de intresserade deltagarna själva. Antalet träffar är avhängigt deltagarnas intresse och möjlighet till närvaro.

• Regelbundna frågestunder (Q&A) på google hangout.
Ett uppskattat inslag i första omgången av Mass Gain Challenge var frågestunder live på google hangout. Inför andra omgången ökar vi antalet tillfällen och besvarar exklusivt för deltagarna frågor och funderingar kring kost, träning och alla de utmaningar man ställs inför i sin satsning.

• Den rykande färska e-boken ”Spartansk Muskeltillväxt”.
Den nya e-boken Spartansk Muskeltillväxt är ett resultat av den metodik som MZ Fitness Consulting utvecklat genom åren för att hjälpa klienter att bygga muskler, deffa kroppen och bli starkare. Som deltagare i Mass Gain Challenge får du ett exemplar av e-boken kostnadsfritt och före alla andra när du går med i programmet.

Vanliga frågor

• Hur anmäler jag mig?
Du betalar HÄR. När betalningen är registrerad får du all ytterligare information du behöver.

• Jag är nybörjare, kan jag ändå vara med i programmet?
Absolut. Allt kan skräddarsys efter din bakgrund, erfarenhet och målsättning, men det är bra om du har tränat åtminstone ett halvår tidigare. Då får du ut mest av programmet.

• Funkar programmet även för kvinnor?
Programmet funkar både för män och kvinnor som vill bli starkare och bygga mer muskler.

• Hur ofta behöver jag träna?
Räkna med minst 4 gånger/vecka. Bäst resultat av programmet får klienter som kan träna 4-5 tillfällen per vecka. Passen i sig tar åtminstone 45-60 minuter att genomföra.

• Jag vill inte träna på gym, kan jag träna hemma?
Programmet är inte gjort för hemmaträning, eftersom det kräver tillgång till hantlar, skivstänger och viss utrustning som man vanligtvis inte har hemma.

• Får jag hjälp med tekniken?
Du får alltid videoinstruktioner för varje övning. Om du känner dig osäker på någon särskild övning eller bara vill förbättra din teknik, så hjälper jag dig med det.

• Vad kostar det att deltaga i Mass Gain Challenge 2.0?
Detta program kostar 999:-/månad i 5 månader. Vi använder Paypal som betalmedel, du kan betala med ditt bankkort direkt eller med ett Paypal-konto. Första betalningen sker före programstart.

• Måste jag ha en smart phone eller funkar det ändå?
Smart phone är inget måste men underlättar avsevärt eftersom du med en sådan enkelt kan logga din träning direkt på gymmet. Det går givetvis också att logga passen på dator (Mac eller PC) eller läsplatta, men av naturliga skäl blir det inte lika smidigt.

• När startar programmet?
Programmet startar 11 juli och varar i 5 månader. Sista anmälningsdag är 8 juli.

• Jag undrar något annat om programmet. Kan jag fråga dig?
Absolut. Skicka bara iväg ett mail till support@mathiaszachau.com. Jag svarar så fort jag kan!

Är du redo? Anmäl dig här om du vill bygga muskler, deffa kroppen och förvandla din fysik med Mass Gain Challenge 2.0!

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: