Mät resultat under deffen på bästa sätt 2017 – utan att tappa bort dig

Kroppsfettmätningar kan vara omständliga. Vi fortsätter resan på defftåget och stannar upp, för att tänka till, när vi landar på frågeställningen kring hur du bäst mäter resultat. Hur vet man om man gör rätt, så man kan se till att man går ner i kroppsfett och inte tappar muskelmassa? Vad säger kroppsvikten om mängden kroppsfett du gör dig av med eller hur mycket muskelmassa du lyckas lägga på dig? Och finns det några mindre kvalificerade mätmetoder som du kan strunta i?

Utöver förslag på enkla, rättvisa och fungerande mätmetoder avslöjas veckans nyhet. Vad händer med Pump & Magnesium, podcasten som vi känner den idag, i slutet av veckan? Fram träder ett nytt segment, som påminner om ett sedan tidigare bekant som är interaktivt, så det vill du inte missa.

Lyssna på avsnittet och ta reda på hur du bäst mäter resultat när du deffar, utan att tappa bort dig. Detta är inte för den avancerade, djupt nördande tränaren, som vill hålla koll på allt. Detta är ett avsnitt för dig som vill förenkla processen när du mäter framsteg och jag berättar hur jag själv brukar göra.

Lyssna på Pump & Magnesium:

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Pump_Magnesium_-_Avsnitt_41.mp3″ title=”Mät resultat under deffen på bästa sätt 2017 – utan att tappa bort dig” color=”047b97″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få en lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade i Pump & Magnesium

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Om du gillar Pump & Magnesium, då hade du gillat att bli coachad online. Onlinecoaching bygger på samma minimalistiska principer, men är personligt anpassat för ditt mål.

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: