Mattias Nyström Mawloudi genomförde första deffen med Mathias Zachaus PT Online

mathias-zachau-referens-online-pt

Jag gick ner i vikt och fick mer synliga muskler när jag deffade första gången, tack vare Mathias.

Efter en lång och smärtsam återhämtning från en sprucken blindtarm fanns det inget annat jag ville göra än att bli vältränad. Jag befann mig på botten och insåg ganska snabbt att jag behövde hjälp. Även om viljan och motivationen var på topp, saknades kunskapen och det var därför jag tog kontakt med Mathias.

Mathias var allt man kunde önska sig hos en PT så för mig var det självklart, jag valde redan efter första mötet att träna med honom 5 dagar i veckan. Jag fick ett skräddarsytt kostschema att följa och om det finns egentligen bara en sak att säga: MMMM! Här hade jag gått runt och förberett mig att få äta tonfisk ur burk och tugga spenat de kommande 2,5 månaderna men så var det verkligen inte. Maten var otroligt god och kostschemat var lätt att följa. Jag kan ärligt säga att jag förbättrades betydligt redan under första veckan, speciellt vad det gällde humöret och energin.

Vad jag tycker om mest med Mathias är att han inte får sina klienter att känna sig som ”en i mängden” utan engagerar sig i var och en för att de ska nå sina mål. Idag 2,5 månader senare har jag gått från mjuka 83,7kg till hårda 72,4kg. Jag mår 1000 gånger bättre än vad jag gjorde när vi först träffades och har inte ångrat att jag kontaktade Mathias en enda sekund. Han har lärt mig väldigt mycket under den här tiden vilket jag är oerhört tacksam för och jag vet att vår träning tillsammans bara har börjat. Jag tänker fortsätta att jobba med Mathias i framtiden och jag skulle rekommendera precis vem som helst att göra detsamma för oavsett vilka mål du har så kommer han utan tvekan att hjälpa dig få fram det du behöver.

Vill du också få resultat som dessa? Gör som hundratals andra nöjda kunder. Kom igång med onlinecoaching här.

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: