Nyhet: PT Online i Grupp

mass gain challenge röd banner

Kära läsare. Jag har länge erbjudit onlinecoaching och skräddarsydda kost- och träningsprogram. Detta är en premiumtjänst, som kostar 1500:-/månad, och även om det är mycket som ingår i detta pris har jag förstått att det inte är alla som har råd eller möjlighet att anlita en personlig tränare online 1-on-1.

På grund av extremt stor efterfråga har jag skapat ett nytt program. Detta är en innovativ form av onlinecoaching – nämligen PT Online i Grupp. Upplägget är perfekt för personer som vill bli coachade online till lägre kostnad och på ett mer socialt sätt. Här peppar vi varandra i en stark gemenskap.

Vad är PT Online i Grupp?

Du blir inbjuden till en privat grupp online. Här får du tillgång till nya program varje månad, kostrådgivning, en app till mobilen där du loggar dina pass, en digital träningsdagbok, ett privat forum och möjlighet att chatta med mig och andra deltagare i programmet. Här kan du boosta motivationen ordentligt!

Här är vad som ingår:

 • Du blir coachad i grupp. Denna exklusiva grupp är bara tillgänglig för programmets deltagare. Här får du all information du behöver för att lyckas med dina mål. Vi inspirerar ikapp, peppar och motiverar varandra framåt! När motivationen tryter kan du enkelt logga in och hämta ny energi.
 • Träningsprogram varje månad. Jag sköter all planering åt dig och förklarar reps, set, vila, periodisering, intensitetstekniker och allt annat som är viktigt i träningsväg. Varje månad får du ett komplett träningsprogram med videoinstruktioner samt feedback och justeringar av teknik.
 • Ditt personliga kostschema. Du får förslag på måltider, samtidigt som jag lär dig skapa ditt egna kostschema, anpassat efter dina behov och din målsättning. Vi går igenom allt i din diet: BMR (basal metabolism), kalorier och näringsämnen. Du behöver inte äta ris och kyckling varje dag. Det är fullt möjligt att bygga muskler och ändå äta mat som man kan njuta av och uppskatta i längden.
 • Rekommenderade kosttillskott: Jag berättar vilka kosttillskott som funkar och vilka du kan strunta i, så du kan fokusera på det som verkligen är viktigt. Denna guide anpassas efter din budget och din personliga målsättning och visar inte bara vad du ska använda och när utan förklarar vad kosttillskotten fyller för funktion. Det gäller allt från vitaminer, mineraler till protein och PWO.

Hur funkar PT Online i Grupp?

Föreställ dig din kropp efter 16 veckor med exemplarisk kost och träning, med totalt fokus på att bli starkare och bygga mer muskler, hur kommer du se ut efter det? Hur kommer du må? Hur hade det känts?

Tänk dig. Du vaknar upp och känner den där obeskrivliga känslan av motivation. Du vet att idag gäller det, idag börjar du din resa mot den där ultimata fysiken, och du loggar in för att hämta ditt träningsprogram.

Du är uppspelt, eftersom du vet att detta program är bättre allt du kört förut och att du garanterat kommer få resultat. Du tar med programmet till gymmet och sätter igång. Du märker att motivationen är starkare än någonsin och varje gång du får ett nytt program ökar motivationen, så den fortsätter att öka varje månad.

Varje månad blir du starkare, bygger mer muskler och ser hur din kropp förändras. Kostprogrammet är minst lika enkelt att följa. Det är ingen pina, inte sådär jobbigt svårt att följa som dieter brukar vara, utan du kan tvärtom njuta av maten och se nya resultat. Du kan fortfarande hitta på roliga saker, middag med familjen, vänner, eller till och med dricka alkohol. Du blir aldrig slav under det här kostprogrammet.

Du får en app som du enkelt laddar ner till telefonen med tillgång till allt när du vill.

På gymmet loggar du dina pass, hur mycket du har lyft, hur passet och gått, och laddar direkt upp dina stats till den privata gruppen. Sedan kan du när som helst under dagen och jämföra med dina tidigare resultat, skicka frågor till din coach och inspirera ikapp med alla andra deltagare i programmet.

Programmet startar 30 november och varar i 20 veckor (5 månader). Under denna period betalar du månadsvis för tillgång till gruppen och allt annat som ingår i Mass Gain Challenge.

Vad är fördelarna?

 • Enkelt att använda och enkelt att förstå. Du hittar allt – både kost och träning – på samma ställe. Ladda ner appen, eller skriv ut det på papper, och ta med till gymmet för stenkoll på hur du ska träna.
 • Få resultat snabbare. Med onlinecoaching i grupp förblir du motiverad och fortsätter se resultat. Nya program designade av en expert skickas varje månad och alla frågor du har besvaras dagligen.
 • Gjort för personer som vill se bra ut och vill kunna njuta av livet. Fokusera på mat du gillar, träning som är rolig, och kom i form lättare genom att följa ett program som garanterat ger resultat.

Vanliga frågor om PT Online i Grupp

Hur anmäler jag mig?

Du betalar HÄR. När betalningen är registrerad får du all information du behöver.

Jag är nybörjare, kan jag ändå vara med i programmet?

Absolut. Allt kan skräddarsys efter din bakgrund, erfarenhet och målsättning, men det är bra om du har tränat åtminstone ett halvår tidigare. Då får du ut mest av programmet.

Funkar programmet även för kvinnor?

Programmet funkar både för män och kvinnor som vill bli starkare och bygga mer muskler.

Hur ofta behöver jag träna?

Räkna med minst 3 gånger/vecka. Bäst resultat av programmet får klienter som kan träna 4-5 tillfällen per vecka. Passen i sig tar åtminstone 45-60 minuter att genomföra.

Jag vill inte träna på gym, kan jag träna hemma?

Programmet är inte gjort för hemmaträning, eftersom det kräver tillgång till hantlar, skivstänger och viss utrustning som man vanligtvis inte har hemma.

Får jag hjälp med tekniken?

Du får alltid videoinstruktioner för varje övning. Om du känner dig osäker på någon särskild övning eller bara vill förbättra din teknik, så hjälper jag dig med det.

Vad kostar PT Online i grupp?

Detta program kostar 999:-/månad i 5 månader. Vi använder Paypal som betalmedel, du kan betala med ditt bankkort direkt eller med ett Paypal-konto. Första betalningen sker före programstart.

Måste jag ha en smart phone eller funkar det ändå?

Du kan komma åt programmet på dator (Mac eller PC), telefon eller läsplatta, men smart phone är inget måste. Det underlättar, eftersom du enkelt kan logga din träning direkt på gymmet med en telefon, annars går det lika bra att logga passen med en dator.

När startar programmet?

Programmet startar 30 november och varar i 5 månader. Sista anmälningsdag är 27 november.

Med detta program kan du…

 • Bygga muskler, deffa kroppen och bli starkare
 • Krossa platåer och uppnå den ultimata fysiken du drömmer om.
 • Träna effektivt utan att tappa motivationen längs vägen.
 • Förbättra dina svagheter med specialiserad styrketräning.
 • Bygga muskler med mindre fettinlagring och hålla formen året runt.

Detta program är inte för vem som helst. Detta är för dig som är trött på program som inte funkar och som menar allvar med din träning, för dig som vill ha riktiga resultat och en riktig förändring.

ANMÄLAN ÄR STÄNGD

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: