Tips för att inte förstöra formen på semestern – och gå upp allt igen

Sommartider väntar inte på någon – inte ens pollenallergiska podcast-värdar. Det har inte hindrat oss förr, och det har inte hindrat oss den här gången heller. I det här avsnittet: så undviker du att förstöra formen under sommaren, när du tar ut svängarna för att njuta av tillvaron på semestern – utan att tumma på resultat eller livskvalité. Lyssna på avsnittet, tipsa gärna en kompis som du tycker behöver inspiration eller stötta podden genom att snabbt recensera den här. Köp och ladda ner receptboken Mat för resultat, för mer variation på tallriken i sommar, genom att klicka på den här länken.

Lyssna på Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Pump_Och_Magnesium-Avsnitt_Inte_ge_upp_efter_sommaren.mp3″ title=”Tips för att inte förstöra formen på semestern – och gå upp allt igen” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få en lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade i Respondeo

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Eftersom antalet fettceller ökar för varje gång du går upp i vikt, så vill du kanske berätta vad du tycker om veckans avsnitt på Itunes? Det hade hjälpt oss att behålla formen.

Om författaren

Mathias Zachau

Jag är idrottsfysiolog (BSc Sport Science). Vidareutbildad inom klinisk anatomi, biomekanik och sjukdomslära. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: