5 kosttillskott jag alltid använder när jag deffar (och vad du kan strunta i)

Avsnitt 40 av Pump & Magnesium. Vilka kosttillskott är bra när man deffar? Behöver man verkligen fatburners, testoboosters och PWO, och vilka kosttillskott kan du strunta i? I det här avsnittet berättar jag om vilka kosttillskott jag alltid använder när jag deffar (det är inte vad du tror) och förklarar varför jag använder det, vad som händer om jag inte gör det och ett par symptom på brister på viktiga vitaminer och mineraler. Ett ärligt och välgrundat avsnitt utan reklam från kosttillskottindustrin.

Detta blir också ett sista avsnitt i tablån som vi känner den. “Håll utkik efter nästa vecka, då dessa förändringar kommer träda i kraft”. Eftersom Pump & Magnesium snart ynglar av sig audiovisuellt.

Lyssna på avsnittet och ta reda på vilka kosttillskott jag använder när jag deffar, varför jag använder det och vilket mindset som är sunt och effektivt när det kommer till resultat under en deff. Du får också hintar om nästa veckas avsnitt, som inte är vad det brukar, men definitivt vad det borde.

Lyssna på Pump & Magnesium:

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Pump_Magnesium_-_Avsnitt_40.mp3″ title=”5 kosttillskott jag alltid använder när jag deffar (och vad du kan strunta i)” color=”047b97″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Kosttillskott som jag rekommenderar:

Recensera och få en lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade i Pump & Magnesium

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

PS – Det finns fortfarande några få lediga platser kvar till Re-Comp Challenge 2017. Om du vill lära dig mindset för att bygga muskler och bränna fett samtidigt, missa inte det här programmet.

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: