Betygsätt Pump & Magnesium på Itunes

När du betygsätter Pump & Magnesium flyger podcasten upp på Itunes topplistor, vilket gör att fler hittar den. (Om du inte har betygsatt Pump & Magnesium, är du snäll och gör det här?).

Recensioner hjälper. Det är viktigt för en podcasts spridning. Itunes rekommenderar podcasts efter antal recensioner. Fler recensioner är ett incitament för att Pump & Magnesium är värd att lyssna på.

Hjälp mig hjälpa dig.

Det kan låta lite löjligt, men jag behöver din hjälp för att hjälpa dig. Mer och bättre.

Pump & Magnesium tar upp många timmar av min fritid varje vecka. Till att spela in, förbereda och producera. Jag har anlitat en producent och ljudtekniker som klipper, putsar och snyggar till ljudkvalitén i varje avsnitt. Men jag säljer ingenting i podcasten och jag tjänar inga pengar på den.

Jag försöker stötta alla podcasts som jag lyssnar på och tycker ska lyftas fram. Därför lämnar jag recensioner på Itunes där jag berättar vad jag tycker, eftersom jag vet hur viktigt ditt stöd kan vara.

Hur skulle jag inte kunna hjälpa någon som har hjälpt mig så mycket?

Här betygsätter du Pump & Magnesium.

mathias-zachau-podcast-pump-och-magnesium-recensionGå in på Pump & Magnesium på Itunes, tryck på recensioner/reviews, berätta vad du tycker.

Visa ditt stöd. Skriv en recension.

Kommer du ihåg när jag berättade om mentala spärrarhur träning lärde mig att skratta i ansiktet på mina motgångar, eller avsnittet om depression och träning – hur du hittar tillbaka till glädjen i livet?

Gör om dina motgångar till ett bränsle för den förändring du vill åstadkomma.

En lyssnare frågade hur han ska äta på vilodagar för att bygga muskler. Jag gör nu en podcast om det. En annan lyssnare önskade mer tips för kost när man har dåligt med tid. Nästa vecka ska jag göra en podcast om det. Mitt mål är att hjälpa så många jag kan. Därför är 99% av mitt innehåll gratis och öppet för alla.

Jag har gjort många podcasts där jag besvarar lyssnarnas frågor. Lyssnarnas feedback och interaktion med podcasten är vad som får den att växa. Ju mer du hjälper mig att sprida Pump & Magnesium, genom att lämna en recension på Itunes och berätta för dina vänner om podden, desto fler kan vi hjälpa.

Tre populära avsnitt:

En trogen läsare frågade nyligen om jag håller i PT-utbildningar, eftersom han har lyssnat på podcasten och vill börja arbeta med träning för att inspirera andra han också. Ska jag utbilda personliga tränare?

För ett år sedan skulle jag aldrig tänka tanken på att hålla utbildningar för tränare.

Kanske kan gårdagens ”nej” komma att bli morgondagens JA!

Varför?

För att jag vill hjälpa människor att förändra sina liv.

Ibland består förändringen av att hjälpa andra att sprida ordet vidare.

Vad vill du förändra?

Skriv en kommentar nedan.

PS – Vill du betygsätta Pump & Magnesium på Itunes?

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: