Caroline Winkler, tvåbarnsmamma, debuterade i bikini fitness

mathias zachau pt online referens glad klient

Vad har du åstadkommit med programmet?

Jag har fått en kärlek till styrketräning. Älskar att komma ner till gymmet. Har fått en grym fysik och en kropp som jag är så himla stolt och glad över. Som jag alltid har drömt om men aldrig lyckats motivera mig själv till att börja träna för.

Vad, om något, fick dig att överväga att inte testa onlinecoaching?

Har aldrig tänkt den tanken. Finns ju fördelar med att träffa sin coach 1gg /vecka men för mig har det varit kanon med PT online.

Vad gillar du mest med programmet?

Enkelt med allt i appen, både kost och tränings schema. Man har ju alltid mobilen med sig och då har jag ju samtidigt allt jag behöver för min träning också. Roliga,inspirerande och utmanande tränings scheman. Nytt var fjärde vecka vilket göra att man får ny energi och inspiration. Enkel kost som är lätt att planera och följa.

Hur fungerar det här programmet jämfört med andra som du har testat?

Det är nog väldigt individuellt om vad man tycker om och vad som passar en själv. Men för mig så har detta upplägget varit. Kanon. Det som skiljer sig mot vad jag tidigare testat är att jag inte hade några ätardagar så att säga nu i detta programet. Som jag tidigare haft 1 dag/vecka. Som sedan togs bort i slutet utav dieten. Inga direktiv gällande kryddor och liknande i detta upplägget, vilket också skiljer sig mot andra jag har testat.

Hur har det du har uppnått med din kropp förändrat andra saker i livet?

Jag är piggare och mår mycket bättre både fysiskt och mentalt. Jag trivs med mig själv och hur jag ser ut idag. Lyser om mig får jag höra 🙂 Älskar träning. Helt otroligt roligt att se hur kroppen förändrades under dessa månader .

Vad har du lärt dig?

Att ingenting är omöjligt bara man bestämmer sig och pushar sig själv så går det. Planering är a och o då går det bara om man vill och man behöver inte lägga timtals på gymmet vid varje pass utan eftektiv träning och varierande är det som är hemligheten. Då får man allt att gå ihop med jobb och familj och träning också. Kosten ska vara enkel och smidig och god för då går allt mycket lättare i vardagen.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att testa PT Online med Mathias Zachau?

PT online med MZ kan jag verkligen rekommendera. Vill du ha en coach som inspirera och utmanar dig oavsätt vilket mål du har så är detta något för dig. Enkelt och smidigt med allt du behöver direkt i din mobil och du kan följa din resa i varje steg, dag för dag och vecka för vecka. Friheten att utefter hur din vecka ser ut planera dina träningspass själv vilket jag tycker är ett stort plus för mig med familj och småbarn och ett ganska hektiskt jobb också. God kost och samtidigt mycket enkelt, inga krusiduller.

Vill du också få resultat som dessa? Här är onlinecoaching-programmet som gjorde Carolines transformation möjlig!

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: