Daniel Vaziri: “Mathias har lärt mig att ingenting är omöjligt”

pt-online-referens-mathias-zachau-kund

I januari 2013 sa jag upp mig från mitt kontorsjobb pga att jag blivit utbränd. Upptäckte att inte bara mitt psyke tagit stryk under denna tid utan även min fysik.

Hade under året haft en stadig viktuppgång som landade på 117.5kg (från 105kg) innan jag bestämde mig för att ta tag i detta. I brist av ambition samt motivation till att komma igång lyckades jag spontant se ett facebook inlägg där Mathias Zachau marknadsförde sina färdigheter som PT. Det dröjde inte länge innan vi hade haft vårt första möte och jag hunnit komma igång med träningen.

Att kontakta Mathias kan ha varit det bästa beslutet jag tagit på länge. Inte bara gick jag ner makalösa 22.5kg med hjälp av träningsschemat han satte ihop till mig, jag fick även en helt ny motivationskraft som drog mig framåt när det var som mest kämpigt. En riktig inspirationskälla till mentor har jag att tacka för detta.

Idag väger jag 95kg och jag har precis börjat en ny träningsetapp inför nästa sommar. Med vind i mitt segel siktar jag på nya mål och höjder. Är det någonting Mathias har lärt mig så är det att INGENTING är omöjligt, så länge man gör allt man kan. Vi ses på stranden!

Vill du också få resultat som dessa? Gör som hundratals andra nöjda kunder. Kom igång med onlinecoaching här.

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: