Efter PT Online – Mattias Granberg: “Kändes verkligen inspirerande”

pt online recension mattias granberg muskeltillväxt

“Det kändes verkligen inspirerande och utmanande att gå till gymmet”

Vad har du åstadkommit med programmet?

Frågan kanske borde vara… vad har jag inte åstadkommit? Jag har blivit starkare, byggt mer muskler, format om kroppen, tappat fett, fått en mycket bättre insikt i kost och träning.

Vad gillar du mest med programmet?

Hela upplägget från kostschema till alla träningsfaser var kanon och det kändes verkligen inspirerande och utmanande att gå till gymmet. Sen att det var anpassat för mig och mina mål.

Hur fungerar programmet jämfört med andra som du har kört?

Det var just det… det FUNGERAR! Följer man kostschemat (man kan faktiskt slarva lite) och tränar så som upplägget är så går det nog inte att misslyckas.

Hur har dina resultat förändrat i livet i övrigt?

Jag mår så mycket bättre, lite mer självsäker. Känner mig gladare och piggare men det viktigaste för mig är nog att jag har blivit en bättre pappa och make. Uppskattar små saker som jag inte gjorde innan.

>> Vill du också få bättre resultat med hjälp av en PT Online? Läs mer om onlinecoaching här.

Ta del av kunskap och forskning med nyhetsbrevet 

Varje vecka läser jag kilovis med forskning om träning, kost och hälsa. Det mest intressanta och användbara skriver jag om nyhetsbrevet. Att prenumera är gratis, så länge du vill.

  • Fyll i dina uppgifter
  • Checka mailen och bekräfta prenumerationen
  • Njut av nyhetsbrevet!

Liknande artiklar

Vem är Mathias Zachau?

Om författaren:

Jag är idrottsfysiolog (BSc Sport Science). Vidareutbildad inom klinisk anatomi, biomekanik och sjukdomslära. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för läsning om diverse.