Hur många reps när du har nått en platå – för att nå ditt mål? P&M #37

Jag brukade vara en hard gainer. Det tyckte jag mig vara, åtminstone, för jag var lång och underviktig och hade svårt att lägga på mig. Jag hade inte bara för lite muskler, jag hade för lite kroppsvikt i allmänhet. För att lära mig träna rätt för mitt mål, som var att lägga på mig mer muskelmassa och mer kroppsvikt så att jag såg starkare ut, testade jag mig fram och misslyckades flera gånger. Snart kändes det som att jag hade gått in i väggen. Och platån var ett faktum. Detta är historien om hur jag tog mig vidare, när utvecklingskurvan pekade nedåt, och hur ett nytt tänk förändrade allt.

Du kan ladda ner podcasten som MP3 genom att klicka på länken nedan.

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Pump_Magnesium_-_Avsnitt_37.mp3″ title=”Hur många reps när du har nått en platå – för att nå ditt mål? P&M #37″ color=”047b97″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

Få dina frågor besvarade i Pump & Magnesium

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Vill veta hur onlinecoaching hjälper dig att bygga muskler?

Övrig information

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast
Prenumerera: https://itunes.apple.com/se/podcast/pump-magnesium/id1082205990?l=en

Läs mer