Mikael Lindqvist, 4 månader senare, -12 kg lättare och -22 cm smalare

mikael lindqvist mathias zachau klient pt online

Vad har du åstadkommit med programmet?

Jag har åstadkommit en stor förändring inte bara utav av min kropp utan även min syn på kost, träning och näringslära. Fått ett nytt intresse i livet, en ny hobby en ny livsstil ett nytänk och en nystart i livet.

Vad, om något, fick dig att överväga att inte testa onlinecoaching?

Det personliga, skulle det funka, skulle min karaktär hålla fokus utan en tränare vid sidan som pushar. Tror att onlinevalet nu gjorde mig starkare psykiskt nu i efterhand.

Vad gillar du mest med programmet?

Helheten, att jag vet vad jag ska göra, äta och tänka under 4 månader, rätt avslappnande nu i efterhand. Om jag ska peka ut en speciell punkt så gillade “spartansk styrka” bäst av allt. Och de sista 3 veckorna när “rippen” kom fram.

Hur fungerar det här programmet jämfört med andra som du har testat?

Har inte testat några andra program.

Hur har det du har uppnått med din kropp förändrat andra saker i livet?

Se svar 1 och mer som tex, enklare att röra mig, tex upp ur soffa/säng. Fått bort ryggont från ländryggen, jämnare kostvanor.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att testa PT Online?

Kör, har redan reppat dig för flera. Dock har jag vart noga med att förklara, är du inte beredd eller redo att ge 110% och att din fru är beredd att backa upp till 100% så kanske du ska avvakta till rätt läge i livet kommer.

Vill du också få resultat som dessa? Här är onlinecoaching-programmet som gjorde det möjligt.

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: