Referens – Julia Olofsson: “Finns knappt några kärlekshandtag kvar”

mathias-zachau-pt-online-referens-julia-olofsson

Vad har du åstadkommit med programmet?

Jag har gått ner 4,5 kg och minskat midjemåttet med 6 cm på de ca 3 månader jag kört hittills, och jag trivs väldigt mkt bättre med formen redan, speciellt klädväg! Väldigt taggad på vad som kan ske med formen och framför allt muskeltillväxten resterande 9månader.

Vad, om något, fick dig att överväga att inte testa onlinecoaching?

Inget, jag har ganska bra erfarenhet av att träna på gym, så jag känner inte behov av fysiska träffar, men jag kände att jag stod still och ville ha träningsupplägg av en expert, förutom kostschemat som var prio ett.

Vad gillar du mest med programmet?

Att jag slipper tänka själv, att det blir nya grejer varje månad (vilket innebär ständig träningsvärk på gott och ont) och att appen är väldigt bra.

Hur fungerar det här programmet jämfört med andra?

Hittills så är det nog de uteblivna ätardagarna som gett störst resultat. Kosten är i övrigt väldigt lik mitt tidigare kostschema, fast aningens mer kcal i detta vilket jag uppenbarligen behöver! Träningsprogram har jag inte riktigt något att jämföra med, men det verkar fungera fint. Det enda jag kan “klaga” på är att de flesta passen tar väldigt lång tid, å andra sidan är det bara 4 dagar/v.

Vad har du lärt dig såhär långt?

Att göra riktiga knäböj och att ha helger utan ätardag.

Hur har dina resultat förändrat andra saker i livet?

Jag tycker om att min form ständigt blir bättre utan flera svullna “efter ätardags dagar” varje vecka. Alla kläder ser bättre och bättre ut på, jag känner aldrig behov av att dölja något längre med bylsiga, långa överdelar. Finns knappt några kärlekshandtag kvar längre, så skönt!

Vad skulle du säga till någon som funderar på PT Online?

Det gör du jävligt rätt i.

Vill du också få resultat? Gör som hundratals andra nöjda kunder. Kom igång enklare med onlinecoaching.

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: