Ludvig Mohlin gick ner 7 kilo och lade på sig mer muskler under 4 månader

mathias zachau referenser pt online

Vad har du åstadkommit med programmet?

Jag har åstadkommit väldigt mycket med programmet. Förutom att bygga muskler och tappa fett har jag lärt mig mycket om träning (utförande, teknik & massvis av nya övningar) och speciellt kost. Jag vet hur jag får ut maximalt av min träning och vet att det faktiskt går att göra skillnad så länge man vill.

Vad, om något, fick dig att överväga att inte testa onlinecoaching?

Jag var lite osäker på hur mitt liv skulle påverkas och förändras och om jag skulle klara göra allt som krävdes, även fast jag var 100 % motiverad.

Vad gillar du mest med programmet?

Det jag gillar mest med programmet är att allt känns proffsigt, men litar på de instruktioner man får och man känner att man lär sig något nytt varje dag. Det är även skönt att så fort en fråga dyker upp kunna ställa den och få svar snabbt. Det är även skönt att ha någon som planerar träningen åt en, samt kosten.

Hur har det du har uppnått med din kropp förändrat andra saker i livet?

Det är mycket som förändrats, men det mest vitala som jag själv tycker är att jag blivit mer medveten om vad jag egentligen gör när jag tränar men också vad jag stoppar i mig. Förut åt jag allting utan att ens bry mig det minsta om vad det innehöll eller liknande. Idag tänker jag alltid över mina måltider och försöker att undvika att äta onödiga saker som t.ex. feta såser, ljust bröd och socker generellt.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att testa PT Online med Mathias Zachau?

Det man lär sig genom detta är något man kan ta med sig hela livet, att veta hur man ska träna för maximala resultat sparar mycket tid samtidigt som du vet vad du stoppar i dig och vad för konsekvenser det får. Att få ett hum om näringslära är för mig en självklarhet och det kommer hjälpa dig mycket i ditt vardagliga liv, tro mig!

Vill du också få resultat som dessa? Gör som hundratals andra nöjda kunder. Kom igång med onlinecoaching här.

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: