Referens PT Online – Anders Andersson: “Jag är grymt nöjd med resultatet!”

mathias zachau online pt kund referens

Vad har du åstadkommit med programmet?

Jag har minskat i fett och gått ner i vikt. Känner mig stark och jag har mer energi till saker, familj, jobb (jobbar sittande), träning. Ville få mer kunskap i hur och vad jag ska äta för att optimera min träning samt få lite nya träningsupplslag och träningsprogram och jag är grymt nöjd med resultatet!!

Vad gillar du mest med programmet?

Tycker de funkar riktigt bra och ger bra resultat så nu blir man ännu mer taggad när de blir mer långsiktigt mål! Vill gärna framföra att jag är grymt nöjd med maten!! Riktigt gott!!

Hur har det du har uppnått med din kropp förändrat andra saker i livet?

Mitt mål var viktminskning och det har gått grymt, jag har minskat! Vill tacka dig för all hjälp jag har fått av dig! Jag är grymt nöjd för att jag valde dig som coach! Det är inte omöjligt att jag kommer höra av mig igen och vill ha din hjälp för att bygga mer massa. Har en dröm om att eventuellt stå på scen en gång i livet i alla fall. Men nu får prion gå till att bygga hus åt familjen och dom kommande tvillingarna.

Vill du också få lika bra resultat som dessa? Här är onlinecoaching-programmet som gjorde det möjligt.

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: