Hur det inte ska kännas när du deffar (och hur det borde kännas)

Pollenallergier, sinnesförvirring och isolerad ensamhet. En vanlig dag på jobbet, med andra ord, för någon som deffar. I det här avsnittet: hur det egentligen känns att deffa, hur det inte borde kännas när du gör allting rätt och vad du kan förvänta dig i termer av mentala utmaningar, sociala uppoffringar och koncentrationsförmåga när du minskar kalorierna och ökar träningsintensitetet. Ett viktigt avsnitt för alla som funderar på att deffa, eftersom fitnessbranschen behöver mer mental styrka.

Lyssna på avsnittet och ta reda på vad du kan förvänta dig när du deffar. Detta är för dig som vill förstå processen, utan att hugga in i matematiska kalkyler för hur du räknar makros, när det kommer till beprövningar psykologiskt. En rapport från den femtioelfte deffen, där jag försöker göra mig av med kroppsfett för att gå ner i vikt, så jag kan hoppa fallskärm lagom till att jag fyller 30 till sommaren.

Lyssna på Pump & Magnesium:

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Pump_Magnesium_-_Avsnitt_42.mp3″ title=”Hur det inte ska kännas när du deffar (och hur det borde kännas)” color=”047b97″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få en lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade i Pump & Magnesium

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Om du gillar Pump & Magnesium, då hade du gillat att det här programmet. Eftersom det aldrig är kul att gissa när man deffar, utan hjälp från någon som har gjort samma sak.

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: